Vraća se noćna mora ?

Vraća se popularna noćna mora, ali ne ta na koju mislite. Nažalost te više nema, Malnaru i ekipi hvala na svim divnim uspomenama koje su nas srednjoškolce legendarnog ETUŠ-a držale budnim subotom. Noćna mora o kojoj ja pišem je ona koju napravi slavni chef Gordon Ramsay.  

Radi se o prvoj emisiji takvog (kulinarskog) tipa koji sam još davnih godina počeo gledati. Znam da mi to sve u početku bilo jako smiješno jer kako netko može pomoći nekome da preokrene svoj posao u par dana kada to sam nije bio sklon napraviti puno ranije. Zapamtite, vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada. No ako ništa drugo barem je bio kakav takav entertaiment u doba kada nismo imali toliko dostupnih streaming servisa.

Slavni škotski chef Gordon Ramsay trenutno ima nekoliko kulinarskih emisija koje su privukle pozornost gledatelja zbog njegovog nazovimo to tako prostog rijećnika. Showbussines je takav da danas samo prostačkim pristupom možeš privući neku gledanost, a još tome ako se radi o natjecanju, pogotovo kuhara i poneštoi zaraditi. Njegova prvotna kulinarska emisija koja je izvor mnogih Internet memeova je „Kitchen Nightmares“ koja je zadnji puta prikazivana davne 2014. godine.  

Sve ljubitelje ove kulinarske emisije razveselit će vijest da se „Kitchen Nightmares“ vraća nakon desetljeća pauze. Emisija „Kitchen Nightmares“ izvorno je trajala nekih sedam sezona u kojima je chef Ramsay posjećivao američke restorane, prezadužene i na rubu propasti kako bi testirao njihovu hranu i uslugu. U jednom tjednu, chef Ramsay i njegov tim imao je zadatak preurediti lokal  te pružiti potreban trening samom osoblju restorana. Emitirano je gotovo 100 epizoda, zatim je produkcija stala, vjerojatno je došlo do zasićenja jer su mnoge emisije bile slične jedna drugoj. Srećom, za one koji vole ovakav šund da se nakon jednog desetljeća vraća putem FOX kanala. Bit će i na torrentima tak da ne brinite.  

Kako to chef Ramsay sve stigne fakat ne znam jer osim ovog dreka ima još u pogonu i neke malo gledljivije emisije u kojima trenutno igra ulogu suca i voditelja poput„Next Level Chef“,(gledljiva) „Hell’s Kitchen“,(drek) „Master Chef“(ok, bolje od hr verzije) i „Master Chef Jr“. Novo izdanje „Kitchen Nightmares“ producirat će sam Ramsay Studio i nastavit će chefovo putovanje po Americi za pronalazak restorana koje treba dovesti u red.